Un any més,  ens sumem a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ amb el propòsit de reafirmar el sentiment d’orgull i la necessitat de visibilitzar els col·lectius amb diversitat d’identitat sexual i de gènere. 

En aquesta ocasió comptam amb dues iniciatives impulsades des de la línia de Diversitat per donar suport al moviment LGTBI: 

Taller a càrrec de Ben Amics “365 dies d’orgull”  Divendres, 11 de juny, a partir de les 18h, a l’Espai Jove Llevant.  Emmarcat en el Dia de l’Orgull (28 de juny), es dinamitzarà una xerrada -debat sobre aquesta data, els seus orígens i la seva importància a l’actualitat. 

Xerrada/Tertúlia amb Sa Clau de s’Armari, a partir de les 18h a Zoom. Un espai de trobada per compartir experiències i vivències amb i per a persones del col·lectiu,  dinamitzat per aquesta entitat dedicada a la visibilitat i el respecte cap a la població amb diversitat sexual i identitat de gènere. 

Campanya d’ Instagram “Diversitat a la vista”. Si pertanys al col·lectiu o si li vols mostrar el teu suport, tenim l’espai ideal per fer-ho. Envia’ns la teva imatge, video, gif… reivindicant l’orgull LGTBI+ i la publicarem a les nostres xarxes socials. També pots fer-ho es del teu propi perfil d’instagram, publicant el contingut que vulguis en relació a la temàtica de la campanya  i mencionant @espaisjovespalma 

Programa especial dia del Orgull LGTBI al l’espai exterior, dia 25 de juny sortirà un programa especial en commemoració del dia del orgull LGTBI, informant de les accions que s’han dut a terme des de el servei durant el mes, així com de les activitats de l’Ajuntament 

A més, a cada Espai Jove hi trobaràs un raconet LGTBI des d’on poder fer les teves fotos per a participar de la campanya. 

Si vols més informació per saber com participar a totes aquestes accions, pots enviar un missatge al número de telèfon de Diversitat (638 34 25 60) i t’explicarem com pots fer-ho.