T’has gravat alguna vegada interpretant algun paper o intentant transmetre un missatge específic?

Avui dia amb les noves tecnologies sembla prou fàcil, però bé sabem que podem omplir la nostra galeria o targetes de memòria de proves, proves i més proves sense acabar amb un resultat amb què ens sentim a gust.

Comprovam que la nostra vocalització no és del tot clara (o gaire clara), que la nostra veu no és com imaginàvem, que sense adonar-nos… “un gest val més que mil paraules”.

Tot comunica, fins i tot el silenci. Si a més el que intentam fer és interpretar un personatge, o transmetre un missatge davant una càmera, la cosa se’ns complica.

Per aquests motius, entre d’altres, hem volgut comptar amb Cristina Francioli, llicenciada en Art Dramàtic i màster en Direcció d’Escena. S’ha seguit formant durant més de 20 anys amb l’objectiu de convertir-se en la professional que és: docent, actriu teatral i dramaturga.

Cristina Francioli serà la responsable que puguem eliminar males pràctiques o hàbits, potenciar les habilitats que tenim i convertir-nos en grans comunicadors davant la càmera, al taller “Interpretació davant càmera” que tindrà lloc el pròxim 11 de juny, de 18 a 20 h, a l’Espai Jove Llevant de l’Ajuntament de Palma.

 

Acció!