Sabelly Free ens conta com va arribar el seu interès per la dansa oriental i ens avança com serà el taller que impartirà el 21 i 28 de maig als Espais Joves.

Leila Sabelly Valladares, coneguda també com a Sabelly o Sabelly Free, actualment fa de mestra de ball, d’espanyol, anglès i altres idiomes a temps parcial, a la vegada que es forma a la facultat de turisme de la UIB.

Des de nina gaudeix d’una de les seves màximes aficions: la comèdia o teatre musical, on pot combinar el cant, el ball i la interpretació. Va començar a formar-s’hi i, tot i que no ho va finalitzar, no descarta reprendre-ho. Mentrestant, assegura que gaudeix al màxim del teatre musical com a espectadora.

El voluntariat forma part del seu estil de vida i ha participat com a voluntària a projectes de qualsevol àmbit (amb associacions animalistes, entitats juvenils, esdeveniments culturals…), però especialment la motiven els projectes que promouen la participació de les persones amb l’objectiu de desenvolupar el seu talent.

Ha participat activament en iniciatives organitzades pel servei d’Espais Joves, a més de col·laborar en l’organització d’esdeveniments com el Dia de la Dona i el Flashmove.

Avui ens presenta una nova col·laboració: la impartició del taller “Dansa oriental”, amb l’objectiu que els joves puguin descobrir altres habilitats que fins ara desconeixien.

La dansa oriental té un caire molt especial per Sabelly, ja que la va introduir a una cultura diferent de la seva.
La curiositat pel seu origen i la seva participació en un estudi relacionat amb la importància de la música i la dansa en el desenvolupament de les persones, la varen fer focalitzar el seu interès especialment en els moviments i sons de la dansa oriental, ja que et poden ajudar a introduir-te en un estat de relaxació interior, i a reconèixer, valorar i acceptar el teu propi cos.

El taller tindrà lloc el 21 i 28 de maig de 18.30 a 20.30 h a l’Espai Jove Migjorn de l’Ajuntament de Palma.
Està dirigit a joves d’entre 14 i 30 anys que tinguin interès en aquest tipus de dansa. Tot i que generalment són dones les que hi solen participar, està obert a la participació d’homes.