GELATINA DE FRUITS VERMELLS
Voleu saber com es fa una deliciosa gelatina vegana? No us perdeu el taller que na Malén ens mostra avui. Podeu canviar la recepta i usar altres ingredients, com maduixes o raïm. Se us ocorren més idees?
Ingredients (per a 2 persones):
500 ml de suc de poma
5g d’agar-agar en flocs
2 cullerades de nabius
2 cullerades de gerds
2 cullerades d’atzavares
1 culleradeta canyella
Posam el suc de poma en un cassó, hi afegim l’agar-agar i el removem tota l’estona. Una vegada que bull ho deixa dos minuts més, sempre removent-ho perquè l’agar-agar es dissolgui bé.
Preparam els nostres motlos, hi posam el líquid i després la fruita.
Ho deixam dues hores a la gelera perquè gelifiqui.
Ho emplatam i hi afegim el xarop i la canyella per a decorar la nostra deliciosa gelatina vegana.