El dia 25 de novembre és el Dia Internacional contra la violència cap a les Dones, i com cada any des dels Serveis de Joventut d’Espais Joves i Dinamo volem dur endavant la campanya #ElControlNoÉsAmor #NoSiguisCòmplice i us proposem que participeu amb nosaltres a una activitat que ens ajudi a visibilitzar aquelles conductes que impliquen una agressió sexista però que la societat considera normals.

Durant el mes de novembre podreu realitzar amb els nostres dinamitzadors i dinamitzadores la dinàmica 25N: No siguis còmplice, on veureu el vídeo del Govern de les Illes Balears #EstimaBé, I si aprenem a estimar bé? i podreu recollir els vostres missatges sota els hastags  #ElControlNoÉsAmor #NoSiguisComplice a través de targetes, per reflectir aquelles conductes que heu observat o patit que encara que estiguin normalitzades a la societat, són agressions sexistes, i així identificar-les i  evitar-les o intervenir en cas de presenciar-les per no ser còmplices de la violència.

Per finalitzar amb la campanya dia 26 de novembre realitzarem a l’Espai Jove Llevant a partir de les 17.30h, una activitat emmarcada amb el Dia Internacional contra la violència cap a les Dones, on a part de les diferents dinàmiques i xerrades hi haurà un recull de les targetes realitzades durant el mes. 

Si esteu interessats en realitzar la dinàmica amb els vostres companys i companyes de classe, dins la vostra entitat o amb les vostres amistats, aquí vos deixam les targetes per a que les pugueu descarregar. 

 

MODEL 1

MODEL 2

MODEL 3