CUINA SALUDABLE: patés vegetals.
Creació Artística, Espai de cuina
0
Dipejam amb aquests patés vegetals d’albergínia i olives? Una alternativa molt senzilla d’elaborar i supersana.
Ingredients:
- -1 albergínia
- -1 llimona
- -4 cullerades d’oli d’oliva
- -1 cullerada de comí molt
- -1 cullerada petita de mix de pebres.
Utensilis: bol i batedora.
Passos:
Paté d’albergínia
1. Preencalentiu el forn a 200°C. Pelau i trossejau l’albergínia.
2. Sucau mitja llimona.
3. Ficau l’albergínia al forn fins que estigui tova.
4. Mesclau tots els ingredients i bateu-ho a poc a poc.
Paté d’olives negres
1. Rentau les olives.
2. Mesclau tots els ingredients i bateu a la mínima velocitat perquè no quedi crema.
Ja podeu gaudir del vostre dipeo saludable… si en sobra, podeu conservar-lo a la gelera fins a dues setmanes.
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Etiquetes
8M
25N
agenda
agenda jove
ball
concurs
Creació Artística
creadors
cuina
dansa
DeixantEmprenta
dibuix
DIY
dona
dones
entrevista
espai exterior
espais
espais joves
ESPAISJOVES
fotografia
igualtat
joc
jocs
joventut
Joventut Palma
joves
kpop
LGTBI
ludoteca
meet and greet
migjorn
migjorn rock
musica i so
música
palma
phonolegs
sostenibilitat
streamer
taller
tallers virtuals
tips
tipssostenibles
tutorial
vegà