CUINA SALUDABLE: patés vegetals.
Creació Artística, Espai de cuina
0
Dipejam amb aquests patés vegetals d’albergínia i olives? Una alternativa molt senzilla d’elaborar i supersana.
Ingredients:
- -1 albergínia
- -1 llimona
- -4 cullerades d’oli d’oliva
- -1 cullerada de comí molt
- -1 cullerada petita de mix de pebres.
Utensilis: bol i batedora.
Passos:
Paté d’albergínia
1. Preencalentiu el forn a 200°C. Pelau i trossejau l’albergínia.
2. Sucau mitja llimona.
3. Ficau l’albergínia al forn fins que estigui tova.
4. Mesclau tots els ingredients i bateu-ho a poc a poc.
Paté d’olives negres
1. Rentau les olives.
2. Mesclau tots els ingredients i bateu a la mínima velocitat perquè no quedi crema.
Ja podeu gaudir del vostre dipeo saludable… si en sobra, podeu conservar-lo a la gelera fins a dues setmanes.
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Darrers posts
Etiquetes
8M
25N
2020
agenda jove
certamen
certamens
concert
concurs
costura
creadors
cuina
dansa
DeixantEmprenta
dia de la juventud
dibuix
DIY
dona
dones
embelliment
empty way
entrevista
entrevita
espai exterior
espais
fotografia
igualtat
joc
joves
LGTBI
micro obert
migjorn rock
música
phonolegs
solidaritat
sostenibilitat
streamer
subencions
taller
tallers virtuals
tips
tipssostenibles
torneig
tutorial
vegà
voluntariat