És innegable que el dibuix és un art i una tècnica, però és el dibuix artístic el que ens dona mà per aprofundir i deixar alliberar totes les nostres idees i els pensaments que se’ns ocorren.

Avui us presentam una mostra de dibuix artístic que han fet algunes joves que han anat a l’Espai Ciutat Antiga per compartir coneixements, tècniques, perspectivesi molt més. I d’altres que encara no han tingut l’oportunitat d’anar-hi i de gaudir de tot el que et transmet aquest espai. Però de qui parlem? 

Parla’m de na Karma Moner, na Sabrina Jèrez, na Yus, na Paula Gad i na Rosa Maria King. Totes elles han volgut compartir amb nosaltres aquesta passió pel dibuix i algunes de les pintures que han anat fent. Treballen amb estils molt  diversos però la majoria d’elles empren la mateixa tècnica, el llàpis. Podeu conèixer-les més concretament a la descripció que hi trobareu sobre cada una d’elles a la mostra. 

Et fa ganes acompanyar-nos a aquesta exposició de dibuix artístic?  

Endavant!  

Recordeu que svos agradaria tenir més informació sobre l’espai de dibuix que oferim a Ciutat Antiga, és suficient que et posis en contacte amb la dinamitzadora de creació artística, na Marga, al 638 460 184.