CUINA SALUDABLE: INFUSIONS CASOLANES
Avui prepararem tres infusions molt senzilles i delicioses per als dies de fred.
+Ingredients:
1) Infusió de gingebre (3 rodanxes), canyella (1/2 branca) , i suc de 1/2 llimona.
2) Infusió d’una poma , canyella (1/ branca) i grans d’anís (una cullerada petita).
3) Infusió de romaní (una branca) , pell de cítrics i suc de taronja.
+Passos:
-Infusió 1: posar a encalentir en un cassó l’aigua, el gingebre i la canyella… Una que vegada comenci a bullir , mantenir-ho durant 10 minuts. Servir-la en una tassa, afegir-hi el suc de llimona i tornar-la a encalentir.
– Infusió 2: tallar la poma a cubs i posar-la a encalentir en un cassó amb aigua, amb la canyella i l’anís. Ha de bullir durant 5 minuts i després 3 minuts de repòs. Servir-la en una tassa colant els ingredients.
– Infusió 3: tallar la pell de taronja, llimona, mandarina… Posar en un cassó amb aigua el romaní i la pell dels cítrics bullint durant 5 minuts i amb 3 minuts de repòs. Servir-la en una tassa, afegir-hi el suc de taronja (o un altre cítric ) i tornar-la a encalentir.
Pots prendre-les a qualsevol hora del dia!