Aprofitant que durant la quarantena teníem més temps a invertir amb allò que més ens agrada vam crear el nostre club de lectura. Allà vam compartir gustos, opinions i reculls sobre els llibres i les temàtiques que més ens agraden. 

I parlant de clubs de lectura, conjuntament amb n’Aina, que te un club de lectura en streaming (canal de twitch “xxaina“, twitch.tv/xxaina) us portem un nou projecte, UN CONCURS DE RELATS BREUS. 

Es tracta d’un concurs de relats breus enfocats en el món de la fantasiaallà on podreu deixar volar la vostra imaginació i que siguin les paraules qui ens contin aquelles historietes que volen per dins la vostra imaginació. 

Aquí us deixo les bases del concurs  

  • El concurs anirà destinat a tots aquells joves dintre dels nostres rangs d’edats, dels 14 als 30 anys. 
  • L’entrega del relat només podrà ser en català o en castellà, no s’admetran en altres idiomes. Ja que pot ser enviat per qualsevol jove de tot Espanya. 
  •  La temàtica del relat haurà de ser la fantasia. S’ha de tractar d’un relat fantàstic. 
  • El relat ha de tenir entre 2.000 i 3.000 paraules. No pot passar el màxim de paraules ni ser més breu. 
  • Els relats seran prèviament llegits per la jove i la dinamitzadora responsable per a comprovar que compleixi els requisits establerts, posteriorment serà publicat a xarxes per a que els seguidors de les nostres xarxes decideixin el guanyadors. 
  • Els/les guanyadors/es del concurs només es determinaran mitjançant els likes directes a la publicació d’Espais Joves. En cas de compartir-ho als seus perfils no contaran els m’agrades que tinguin a les comptes pròpies. 
  • Tots els participants al concurs hauran de donar a seguir a les xarxes d’Espais Joves. 
  • Cada persona només podrà enviar un relat, si se n’envien dos, el segon serà automàticament descartat. 
  • No hi haurà 1r, 2n o 3r, premi. El premi és el mateix per el 3 guanyadors, un diploma d’Espais Joves i poder llegir en directe a la retransmissió del DIJOUS 17 al canal de la jove. 

L’entrega del relat haurà de ser enviada al correu de creacioartistica@espaisjoves.cat, amb assumpta, el nom complet seguit de CONCURS DE RELAT BREU. 

En el cas que es vulgui que se us faci menció o se us etiqueti en alguna xarxa social o se faci menció d’algun blog literari, dins el correu haureu d’adjuntar l’adreça a la qual vulgueu que se us faci la menció. 

Animeu-vos!