Durant aquest estiu Espais Joves ha col·laborat en el concurs de relats breus que ha duit a terme n’Aina Gelabert (XXAINA) a través del seu canal de Twitch. Es tracta d’una plataforma a la qual els joves poden connectar-se i retransmetre qualsevol tipus de contingut en directe. En el seu cas, n’Aina , cada dijous horabaixa, ens ofereix un club de lectura, motiu pel qual la vàrem conèixer.  

El concurs, a què vàrem donar suport, consistia a redactar un relat breu enfocat a la temàtica de fantasia. Passat el termini d’entrega, es va valorar mitjançant una votació a les XXSS. Finalment els 3 guanyadors varen tenir l’oportunitat que els seus relats fossin llegits en directe a través del canal de Twitch de n’Aina (per a veure’n les bases completes, consultau el nostre web, www.espaisjoves.es). 

Una vegada acabat el concurs, volem agrair la participació a tots els joves, que ens feren arribar les seves creacions. Gràcies per la vostra participació i l’originalitat. 

La clave de la eternidad, de Diego F. Germeijs 

Al amparo de la oscuridad, d’Andrea Carlao. 

 El sabio de los sentimientos, de Nando Garcia. 

 Una màscara y dos colores, de Ricardo Herrera. 

 Tentatum, de Francisco Muñoz.  

 

Ells varen ser els joves participants, i els seus relats. 

Però, en especial, volem donar les gràcies a n’Aina Gelabert (XXAINA) per tota la dedicació que ha posat en aquesta iniciativa, per comptar amb nosaltres i fer-nos un lloc al seu canal. Moltes gràcies per deixar-nos-en ser partícips i donar-te suport.