Fixant la nostra il·lusió a aconseguir una millor i major visibilització del col·lectiu LGTBI, continua la nostra tasca incansable per a millorar i dotar de continguts tant el nostre web espaionlinelgtbi.com com el treball que estem fent amb el suport inestimable de destacats representants del col·lectiu.

Aquest mes d’octubre és especial per a nosaltres, i hem decidit enfocar la nostra tasca a tractar de donar visibilitat i suport al col·lectiu trans; de fet, el situam en un context que hem anomenat Octubre TRANS.

Per a la recomanació d’aquesta setmana, hem volgut emprar un documental de la sèrie Nosotrxs Somos, que va obtenir un Premi Cultural i de Desenvolupament, atorgat per l’agència EFE.

Concretam, doncs, la nostra mirada en aquesta recomanació, que no és altra que el capítol 5: “NARANJA: Cuerpos diversos, derechos iguales”. Hi veim com és tractada la història de la transsexualitat a Espanya des dels anys 70 del passat segle XX fins avui. Tal com ja sabem, el col·lectiu TRANS és un dels que més ha patit la repressió, com manifesten dos dels protagonistes d’aquest documental. Alhora, dona veu també a figures reconegudes que lluiten i han lluitat pels drets de les persones TRANS.

Us convidam a fer una mirada a aquesta recomanació i a ajudar-nos en la lluita per la igualtat i la no-discriminació de les persones. Igualment, seguiu mirant el nostre web, on exposam constantment informació rellevant sobre LGTBI, i compartiu-ne amb nosaltres la vostra opinió a les xarxes etiquetant a @espaisjovespalma.

Dinamitzador de diversitat