Secret Recall és un dels grups organitzadors de l’Inkigayo 2020 i está integrat per na María Inés Rocha (Mia), n’Ariadna Castañer i n’Inma Troya.

 

A quina edat vàreu començar a ballar?

Mia: Vaig començar a ballar sola a ca meva amb 16 anys, perquè em vaig fer molt fan de BTS i em varen inspirar a moure’m i ballar. Amb 17, vaig crear el meu primer grup amb una alta al·lota, el grup era B-Hidden. Ens vàrem separar i vaig pasar per un parell de grups fins tornar a crear un altre de propi, que és aquest, on em sento més tranquil·la i còmoda.

Ari: Amb 4 anys ma mare em va apuntar a classes de dansa espanyola a l’escola. I vaig començar a ballar en grup, crec que amb 17 anys.

Inma: Vaig començar a ballar dansa espanyola (sevillanes) des de molt petita i despres, als 16 em vaig ficar al món del Kpop.

 

Quines són les 3 coses que més us agraden de ballar?

Ari, Inma i Mia: Poder moure’t, entretenir i demostrar el molt que pot molar alguna cosa, per la qual cosa t’esforces en què surti bé. A part fer-ho amb amigues, sentir la música i l’emoció del moment en presentar el treball i esforç realitzat és gratificant. Les sensacions que sents en expressar amb el teu cos com et sents i poder transmetre-ho al públic és genial.

Per a vosaltres, ballar és…

Mia: Ballar és un hobbie, un break d’on treure energía i ser feliç amb el moviment.

Ari: Per a mi, ballar és una passió que neix de dintre.

Inma: Per a mi ballar és un art, una aventura constat, com una muntanya russa on puc mostrar les meves emocions i puc ser jo realment.

 

Quin és el vostre somni respecte a la dansa?

Totes: El nostre major somni seria seguir millorant dia a dia amb les persones que estimam. Continuar fent més covers com a grup i gaudir al màxim.

 

Quines són les 3 coses que mes us agraden a l’hora d’actuar?

Mia: No sóc bona actuant, no és lo meu i tampoc m’agrada molt cridar l’atenció, per tant, per a mi és més un repte personal en el qual puc aprendre a pujar a un escenario sense tanta timidesa.

Ari: L’eufòria abans de sortir a ballar, el resultat de l’esforç i l’emoció del públic.

Inma: M’encanta sentir l’adrenalina abans de sortir a l’escenari, crec que em fa seguir endavant i llevar-me la timidesa que continuo tenint. A part, veure les cares del públic i sentir amb ells una connexió és una cosa molt especial i única.

 

Heu ballat o ballaríeu un altre estil diferent al kpop?

Ari i Inma: Nosaltres dues hem ballat a part del k-pop, sevillanes. Ari també ha ballat en acadèmies Pop actual. A part, a algunes ens agrada PoleDance, Hip hop, el Ballet…

 

Què és el que més us ha agradat a l’hora d’organitzar l’Inkigayo?

Mia, Inma, Ari: La unió que va haver-hi entre algunes de les integrants i la què es va crear perquè volíem entretenir i fer una cosa diferent enmig d’una situació tan complicada, com és la del Covid.

 

Què li diríeu a la gent que va participar i va venir com a públic a l’Inkigayo?

Inma, Mia, Ari: Primer de tot, donar-los les gràcies per venir. També ens agradaria dir-los que intentin participar més, que cal gaudir més de les petites coses que se’ns donen, està bé sortir-se de l’enquadrament de tant en tant

 

Us agradaria tornar a repetir l’Inkigayo o organizar un altre esdeveniment?

Ari, Mia, Inma: Obvi🌚🤟🏻 Ens encantaria tornar a fer l’Inki i també organitzar més esdeveniments, és bastant divertit i entretingut.