El muntatge de sushi és el més divertit… Tria els teus ingredients favorits i posa’t “mans a l’estoreta”.

En el nostre cas seran rotlles o maki vegetarians.

+INGREDIENTS:

  • -2 làmines d’algues nori
  • -arròs de sushi (1 tassa)
  • -llavors de sèsam o lli
  • -alvocat
  • -formatge crema
  • -tires de cogombre i pastanaga
  • -recipient amb aigua.

+Utensilis: cullera o espàtula i estoreta.

+PASSOS:

-Pas 1: Col·locar la làmina d’alga damunt l’estoreta amb la part brillant cap avall i les línies en la mateixa direcció que les làmines de l’estoreta.

-Pas 2: Estendre l’arròs damunt l’estoreta, deixant 1 /1,5 cm a la part superior.

-Pas 3: Afegir el farciment una mica més a prop del costat on es comença a enrotllar.

-Pas 4 : Enrotllar amb ajuda de l’estoreta i humitejar els extrems perquè s’aferri.

-Pas 5: Tallar els rotlles mullant el ganivet de tant en tant.

Una vegada tallats, tria les salses que més t’agradin (soia, wasabi, teriyaki…) i a gaudir!!!