TRUITA DE PATATES I VERDURA
A l’estiu sempre ve de gust una deliciosa truita de patates. Avui en prepararem l’opció vegana i completa gràcies a la farina de ciuró. És un recepta molt senzilla i molt bona. Per a persones al·lèrgiques a l’ou, vegans o simplement per a qui vulgui provar aquesta nova opció acolorida i molt sucosa. Pocs ingredients, senzilla i sorprenent.
Ingredients (per a 3 persones):
400 g de patates
1 ceba
1 pebre verd
8 cdes de farina de ciuró
8 cdes aigua + 1 tassó per a cuinar
oli d’oliva verge
sal
Pelam les patates i les trossejam en rodanxes.
Picam la ceba i el pebre.
Posam la ceba dins la paella amb una culleradeta de sal, afegim després les patates (les hem salades amb una culleradeta de sal) i afegim el pebre.
Una vegada estigui tot calent i mesclat afegim un tassó d’aigua i deixam a foc mitjà tapat durant 20 minuts.
Posam les 8 cullerades rases de farina de ciuró amb 8 cullerades d’aigua. Mesclam bé. Si veim que queda molt espès hi afegim l’aigua que necessiti.
Ja tenim les patates, la ceba i el pebre preparats i procedim a mesclar-ho tot en un bol.
Amb la paella calenta posam una gota d’oli i la mescla preparada, deixam que reposi uns 5 minuts i donam la primera volta.
Donarem dues voltes a la truita. Així es farà bé tota la mescla.
Ja tenim la nostra deliciosa truita vegana de patates i verdura!