Coneixeu l’ESADIB? Es tracta de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears, un centre destinat a la docència i la investigació de les arts escèniques. El seu objectiu és formar professionals a l’àmbit dels ensenyaments artístics superiors d’art dramàtic i fomentar la creació i la recerca humanística, científica, tècnica i artística d’excel·lència. 

 

Des d’Espais Joves, per a donar-los una mà i un cop d’aire fresc en aquesta situació, vam dur a terme un taller de maquillatge teatral, on vam passar dos horabaixes d’allò més divertits però vam aprendre ben molt. 

 

La primera sessió del taller va consistir en dur a terme l’ENVELLIMENT, vam transformar els alumnes de l’ESADIB en autentiques personetes grans. És molt important quan ens referim al maquillatge teatral recordar que sempre es veu des de enfora, que els focus influeixen i es important recalcar detalls i colors que no seria necessari tal vegada en el cinema. 

 

Així bé en la segona sessió del taller vam dur a terme l’EMBELLIMENT, vam donar aquell toc de sofisticació als alumnes de l’ESADIB, per aquelles obres que requereixen papers més galants.  

 

Aquí us deixem els resultats del ENVELLIMENT vs. EMBELLIMENT, dels alumnes de 2n de l’ESADIB, amb qui ens ho vam passar d’allò més bé i de ben segur que repetirem. 

 

Ainoa Costa 

Dinamitzadora de Creació Artística 

638 460 184