Pel mes d’abril havíem programat la realització d’un taller de composició musical per introduir als i les joves interessades en aquest apassionant món.  

Durant aquestes setmanes hem estat valorant de quina manera podíem fer el taller compaginant la situació actual i els objectius d’aquesta activitat, que inicialment es va programar per fer-se de forma presencial. 

Per això hem hagut de repensar la manera de fer el taller, els seus continguts, etc. Com a resultat de tot aquest procés el taller s’haurà d’ajornar al mes de maig.  

Finalment, el Taller de Composició Musical tendrà una durada de dues sessions que es duran a terme els dimecres 6 i 13 de març de 18:00 a 20:00.  

L’encarregat de conduir les sessions serà en Biel Gayà, guitarrista del grup de Thrash Metal internacionalment reconegut,  Trallery, els quals fa uns mesos publicaren el seu tercer treball discogràfic anomenat Isolation 

A més, per poder dur a terme l’activitat també comptam amb el suport professional del productor Toni Salvà, el qual és el responsable del funcionament dels estudis Diorama Sound 

En definitiva, una gran oportunitat per introduir-se en el món de la composició aprenent pautes per començar a composar els vostres propis temes, o per millorar els que ja tengueu composats. I tot de la ma de grans professionals. 

Ja sabeu que, com sempre, l’activitat és gratuïta i està adreçada a joves de 14 a 30 anys. Si us interessa participar en el taller podeu escriure un whatsapp a en Tolo (Dinamitzador de Música i So) al 609 848 037. 

Per despedir-mos, us deixam dos vídeos: un den Biel Gayà en solitari, i un altre del seu grup Trallery.