A tots els joves artistes de la música, ja siguin grups o solistes, s’obren les Bases de la convocatòria del Pop-Rock 2022. El termini d’inscripció és  fins al 15 de juliol.

Per a poder participar, ja sigueu bandes o solistes, heu de complir els següents requisits:

· Tots els membres del grup o solistes ha de tenir com a mínim 18 anys.

· El seu lloc de residència ha d’estar dins les nostres Illes (per a les bandes, basta que un dels integrants hi sigui resident).

· Tots els participants han de presentar dues cançons originals en lletra i música que no siguin més llargues de sis minuts.

· Els grups o solistes que es presentin al Concurs han de comptar amb un nombre de temes suficient per a poder realitzar un concert de com a màxim 20 minuts.

L’organització del Concurs posarà a disposició dels participants un equip de so, backline, il·luminació, un tècnic i una bateria. Tots els altres instruments i/o accessoris els haureu de dur vosaltres mateixos.

Si teniu una banda o tocau en solitari i us voleu fer sentir, no dubteu a presentar-vos al Pop-Rock 2022. El Concurs compta amb importants premis econòmics tant per als/les guanyadors/res com per alsles finalistes.

Si voleu més informació, pitjau aquí.

En aquesta mateixa adreça podreu veure les Bases i els annexos.