Continuam parlant de música a partir de les vostres aportacions. Avui és el torn de na Marina Rueda. Ella toca la guitarra i forma part de diversos grups musicals. A més, ha col·laborat amb nosaltres en diverses iniciatives. En el text que podeu llegir seguidament ens parla d’una actuació que li va cridar molt l’atenció. 

L’altre dia, cercant noves inspiracions per YouTube, vaig topar-me amb un vídeo de St. Woods tocant a les #YembeSessions. En concret, tocava 3 cançons del seu últim disc titulat Bones. El que em va fascinar va ser que, mentre tocava les cançons, n’anava explicant el significat. El que deia St. Woods era que, a la primera, “A part from God”, parlava del mal i de la pèrdua; a la segona “Take all your things” parlava de l’hora d’acomiadar-se d’un lloc concret al qual s’ha anomenat casa; la tercera cançó, “On me” parlava de tancar aquest cercle, passar pàgina i ser conscient que les coses passen perquè així ho han de fer.

La primera vegada que vaig sentir aquest acústic vaig al·lucinar i no només pel gran talent musical de St. Woods, sinó pel magnífic tractament i la normalització de les fases del dol que fa al el seu disc. Recoman moltíssim aquest viatge musical. 

https://www.youtube.com/watch?v=w3h55w__NKA