Ei! Tens un grup de música però no teniu un espai adequat per a assajar? Els vostres pares, mares i veïnats ja no poden més amb les melodies que practicau a casa? Els locals on hi ha possibilitats per a assajar surten dels vostres pressuposts? Als Espais Joves us entenem i volem contribuir a solucionar els vostres problemes…

Des de l’inici de la situació actual, a l’Espai Migjorn hem acomodat una sala de músics i per a músics en què els grups poden desenvolupar la seva activat de manera silenciosa… I vosaltres direu… De manera silenciosa? Com pot ser això? Els nostres experts musicals varen anar per feina i tractaren de trobar una manera de donar resposta a les necessitats dels grups musicals; varen habilitar una de les sales de l’espai amb tot tipus d’aparells per a poder assajar-hi sense interrompre les accions habituals del servei i de les altres sales.

Disposam d’algunes franges, i és per això que avui us parlam del buc silenciós d’Espais Joves. En qualsevol cas, si coneixeu el recurs i sabeu que podeu comptar-hi, teniu al vostre abast un espai adequat a les vostres necessitats on poder desenvolupar el vostre art musical. Només heu de contactar amb nosaltres per a aconseguir-ho reservant la vostra sala.