Avui us duim un joc ràpid i divertit de la nostra ludoteca: PICK-A-PERRO. 

Us explicam com funciona! 

Disposam del següent contingut: 

96 cartes (3 x 32 cartes diferents) 

Contingut del joc

Com es juga:

Primer de tot hem de mesclar les cartes i deixar-les boca avall en un munt i cada participant ha d’agafar una carta sense mirar-la, a continuació s’han de col·locar 5 files de 6 cartes boca amunt al centre de la taula. 

Disposició del joc
Disposició del joc

Ara tots a la vegada han de dir “PICK-A-PERRO” i també tots a la vegada han de girar la seva carta de l’inici i cercar al més aviat possible una carta igual a la seva o amb una única diferència

Alerta: només es pot utilitzar una mà!, i la carta que agafa l’ha de col·locar damunt la seva. Així successivament fins que qualque participant creu que ja no pot aconseguir més cartes del centre de la taula. En aquest moment ha de dir “Equip complet!” i els altres no poden aconseguir més cartes. 

Les característiques de les cartes són: 

Dimensions de l’animal 

Color de l’animal

Amb un o dos braços 

Amb ulleres o sense 

Amb o crispetes o sense 

Diferències
Diferències

Comprovació: 

  • Si el que ha dit “Equip complet!” ho ha fet bé i no pot agafar més cartes del centre de la taula, com a bonificació pot agafar una carta més i afegir-la al munt de punts. 
  • Si s’ha equivocat i podia continuar agafant més cartes o s’ha equivocat perquè té una carta que no és igual o amb una única diferencia a l’ anterior ha de descartar tot el munt de punts, inclosa la carta d’inici. 
Comprovació
Comprovació

Puntuació i final del joc: 

El joc acaba quan ja no hi ha més cartes al munt de robar per a repartir de cara d’inici a cada participant. 

Cada participant ha de comptar les cartes del seu munt de punts. Cada carta val un punt. Les cartes descartades no valen cap punt.

Guanya qui té més punts.