Twitch (també conegut com a Twitch Tv), és una plataforma que ofereix un servei d’emissió en directe (o en streaming) de qualsevol tipus de contingut, tot i que clarament s’associa des dels seus inicis amb els gamers , principalment jugadors/es de videojocs.

Si bé des de la línia de Ludoteca sempre hem tingut present l’organització d’ esdeveniments com tornejos i partides lliures presencials, ha estat la nova situació la que ens ha fet posar especial atenció en totes aquelles activitats on line que  permeten seguir jugant i gaudint dels millors jocs multijugadors/es sense moure’t de casa.

Gràcies a l’organització de l’esdeveniment RataGamer que l’Equip Dinamo va celebrar durant el mes d’abril amb el suport d’Espais Joves, vam tenir l’oportunitat de conèixer a joves streamers com SoyMatt, Yuka_Tsuki, Moncarmona o Panecilloworld entre d’altres. Tots ells tenen una major o menor experència en aquest àmbit i alguns també estan començant a fer les seves primeres passes com a youtubers.

En aquella ocasió els joves van dinamitzar i dirigir diferents jocs a la vegada durant tota la jornada, tot i que aquests coincidien en espai i horari amb altres activitats i jocs. Per tant es va proposar a aquests joves la possibilitat d’organitzar una jornada exclusiva de jocs en streaming , en diferents franges horàries.

I així és com neix la proposta de Ludostream, que es durà a terme el proper dissabte 6 de juny, des de les 15h fins les 21h i es retransmetrà en streaming via Twitch, tant des dels canals dels joves organitzadors com des del canal de Ludoteca.

Durant sis hores els joves organitzadors/es dirigiran i convidaran a jugar des dels seus respectius canals de Twitch a jocs grupals i/o cooperatius com Osu! (joc musical), Overcooked (joc de cuina cooperatiu), Endevina l’opening, Marbles of Stream entre d’altres.

Si voleu participar i passar un horabaixa diferent podeu contactar amb dinamitzadora Ludoteca al 638 429 147 i us convidem a jugar el proper dissabte dia 6.

 Laura, Dinamitzadora de Ludoteca