Si després de dos mesos us heu quedat sense idees per a tenir oci en família en temps de confinament, tranquils: aquí teniu els al·lots i al·lotes de LMazmorra de Pacheco per a ajudar-vos.  

 

La Mazmorra de Pacheco (https://www.youtube.com/user/LaMazmorradePacheco ) és un dels canals de YouTube més influents pel que fa a jocs de taula i un dels que té major repercussió dins de la comunitat hispana, amb ni més ni menys que 66.000 subscriptors. És  també un dels canals de YouTube sobre jocs de taula més veterans ja que es va crear el 2013 i el seu ritme de publicació és elevat. 

 

La Mazmorra de Pacheco pretén acostar i potenciar els jocs de taula a la nostra societat.  Amb més de 250 jocs de taula analitzats, La Mazmorra de Pacheco no limita el seu contingut a jocs de taula: podem trobar-hi tutorials, explicacions de regles, streamings de partides reals entre els seus quatre membres, per no esmentar els sortejos que el canal organitza i els tops de jocs de taula de diferents temàtiques, jocs de rol i fins i tot de cartes. 

 

L’equip de La Mazmorra de Pacheco esta format per Piru, amb els seus acudits dolents i la seva inesgotable energia; Álvaro, exbecari i màster ja consagrat del canal; Cris, que sempre gaudeix de cada partida al màxim. Lucía, la més novella al canal, però molt fan de fer coses frikis. Paco, l’heroi del poble que mai dubta a donar una mà, i Tony, el guerrer que tots voldríem tenir al nostre costat.  

 

El que més m’agrada de La Mazmorra de Pacheco és que parla sobre tot tipus de jocs de taula, ja siguin per a nins o en família, clàssics o sobre rol. El to és molt divertit, tenen un sentit de l’humor peculiar i en general formen un grup bastant graciós, així que, si no vols llegir les instruccions dels jocs de taula, no et queda clar com es juga i vols començar a familiaritzar-te amb els jocs de taula… no et perdis els seus “com jugar” a jocs de taula, rol i cartes, a més de presenciar partides reals, unboxings… i tot allò que sels vagi ocorrent (o el que els suggereixis). Cada dia pengen nou contingut a YouTube et convid a entrar-hi i passar una estona entretinguda.

Estic segura que t’encantarà. 

Ali, monitora de Migjorn