Els streamings de videojocs s’han convertit en un sistema d’entreteniment cada vegada més present i habitual, i Twitch n’és la plataforma per excel·lència. 

Durant els mesos del confinament, moltíssimes persones amb perfil gamer s’hi varen sumar per fer passar les hores de la manera més divertida possible, ja no només per a qui juga i emet en directe (streamers) sinó també per al públic seguidor. 

Les dones gamers han anat guanyant terreny en aquest àmbit digital i un exemple ben clar i ben pròxim és el de na Vane Pérez, na Nhoa Rodríguez i na Paula Moyano. 

Elles són tres joves que, com ens expliquen en aquests vídeos de presentació, han decidit compartir la seva passió pels videojocs i fer-ho de la manera més emocionant possible: emetent en directe les partides que juguen a la vegada que poden interactuar amb tothom que segueixi el contingut dels seus canals. 

Durant la setmana del 8M han participat organitzant una jornada dstreamings amb els seus jocs preferits i més en tendència. Si t’ho has perdut no et preocupis, perquè et deixam aquí mateix els enllaços  als seus canals i també als seus perfils d’Instagram, perquè pugueu estar pendents de les seves pròximes emissions. 

Gràcies a na Vane, na Nhoa i na Paula per participar en aquesta setmana del 8M i per deixar ben clar, si és que encara és necessari, que les dones gamers han vingut per a quedar-se.  

Vane: instagram:  @slendermiauu  /  twitch: twitch.tv/slendermiauu 

Nhoa: instagram: @rinhoa_   /   twitch.tv/rinhoa_ _  

Paula: instagram: @nehaly_tw   / twitch.tv/nehaly 

Us deixem amb els 3 videos:

 

Laura Torrandell 

Dinamitzadora Ludoteca