Amb aquest video ens acomiadem de moment de SoyMatt, el jove streamer i youtuber que ens ha acompanyat les darreres setmanes amb els seus consells i recomanacions que, desde la seva experiència personal ens ha fet arribar en forma de videotutorials.

En aquest vídeo en Matt ens dóna alguns consells com:

1 Horaris dels teus streamings: intenta començar-los adaptan-te als horaris dels teus seguidors per assegurar-te públic!

2 Durada: la durada recomandaper un streaming és d’entre 2 i 6 hores. Així et val la pena realitzar-lo i els teus seguidors no se’n cansaran!

3 Fes servir les xarxes socials: informa als teus seguidors des de les teves xarxes socials més habituals : youtube, instagram, facebook, twitter… de que estàs a punt de  començar un streaming. D’aquesta manera t’assegures que si algú es despista, tingui recordatoris a les diferents xarxes socials.

4 Crea contingut a altres plataformes. Aprofita els millors moments dels teus streamings a Twitch per editar i compartir aquest contingut a altres plataformes com per exemple Youtube. Així també podràs fer arribar el teu contingut a altres persones que potser no fan servir la plataforma de Twitch i així et podran conèixer!

 

Esperem que us agradi molt aquest vídeo, que us sigui de gran utilitat i recordeu que si voleu més continguts com aquest, només ens ho heu de demanar que segur que en Matt estarà encantat d’ajudar-nos!