All
Arts en moviment
Creació Artística
Diversitat
Espai de cuina
espai de joc
Espai DIY
Espai escènic i fotogràfic
Espai LGTBI
Espai Violeta
Fet per joves
Fet per Joves
Fet per joves
Fet per Joves
Fet per joves
Fet per Joves
info
jocs online
Ludoteca
Música i So
Notícies
notícies
notícies
noticies
novetats
Pop-up
Ràdio
Recomanat per joves
sala de formació
sala de formació
Uncategorized
videotutorials
Taller d’impressió 3D
Des de Easyrobotics, a càrrec de la tallerista Nieves Ruiz, ens varen dur un taller d’allò més original. Els nostres…
Certamen de Fotografia amb Eslògan Carnet jove 2020 #IStandFor
El certamen de Fotografia amb Eslògan Carnet Jove 2020 és un certamen enfocat a difondre i promoure les fotografies i reflexions dels…
POLSERES DE MACRAMÉ
La nostra nova monitora Alicia té una afició, i és fer-se les seves pròpies polseres. En estar…
REMOLATXA AMB CÍTRICS I ESPÈCIES
Avui prepararem un entrant molt fresc per a aquests dies de calor. Utilitzarem remolatxa i poma com…
MICRO OBERT 2020, tercera edició
Per tercer any consecutiu, celebrem una nova edició del Micro Obert un esdeveniment organitzat des de les línies de…
Concurs de relats breus
Aprofitant que durant la quarantena teníem més temps a invertir amb allò que més ens agrada vam crear el nostre club de lectura.…
GELATS 2.0
El nostra Dani ens ha preparat un videotutorial de com fer gelats rapits, frequests i sobretot saludables!…
CUINA VEGANA – FLAN DE XIA
Avui prepararem unes postres delicioses i sorprenents, aquesta setmana farem un flam de xia. La xia és una llavor molt proteica i que a més…
PRESTATGERIES DE CARTÓ
Esteu pensant en redecorar la vostra habitació? O, simplement necessiteu més espai en les parets? Tens cartó…
TRUITA DE PATATES I VERDURA
A l’estiu sempre ve de gust una deliciosa truita de patates. Avui en prepararem l’opció vegana…
MODA TIE-DYE NATURAL
Coneixeu la moda tie dye? Consisteix a fer uns estampats hippies mitjançant la tècnica de lligar i tenyir. La nostra monitora…
GASPATXO DE REMOLATXA
Ja ha arribat l’estiu i, amb aquest, les tomàtigues i la frescor del gaspatxo. Prepararem, d’entrant,…