Aquí teniu un joc de rol interactiu perquè tu sol@ o fins a quatre amics pugueu gaudir d’una aventura èpica per la terra mitjana, sense necessitat d’un màster, ja que el joc té el seu propi narrador i música que us ambienten i introdueixen en l’aventura. Està creat per gent que sap jugar a rol i per a tota persona que vulgui aprendre a jugar. Podrem triar els nostres camins i completar l’aventura junts o per separat, només necessitareu paper, llapis, un dau de 6 cares i la vostra imaginació !!!

Us atreviu a completar l’aventura?

Vídeo de presentació: https://youtu.be/tN3zC8hjVZA

 

COM ES JUGA?

Per a gaudir de l’aventura tan sols necessiteu un dispositiu mòbil, ordinador o tauleta gràfica, paper, llapis i un dau de 6 cares. Bàsicament crearem el nostre personatge seguint les instruccions del nostre narrador; l’avantatge és que podreu jugar tant en una casa junts o cada un des de casa, la qual cosa és perfecta per a aquests dies de confinament. Combinarem el joc de rol clàssic amb l’estil d’un tria la teva pròpia aventura i les noves tecnologies.

Vídeo sobre com es juga: https://youtu.be/koPNg5lebWg

 

FASE DE PREPARACIÓ 

Prepararem i crearem el nostre full de personatge i el nostre diari d’aventura, on apuntarem tot el que anirem aconseguint per on passam, els enemics als quals ens enfrontarem, els tresors que aconseguirem i les decisions que prendrem durant l’aventura, i despres les nostres recompenses. Una bona ambientació a casa ens ajudarà a gaudir encara més de la història, conectarem amb els nostres companys/nyes si no jugam a la mateixa casa i tirarem el dau seguint les instruccions que el màster dona al vídeo.

 

QUAN COMENÇAREM?

Quan haguem creat el nostre personatge ens enfrontarem a una fase prèvia per a agafar contacte amb el sistema de joc i combat i una vegada superada començarà l’aventura!!

Vídeo sobre la fase preparatòria: https://youtu.be/xiIJ6aiF3Y8

 

OBJECTIU DEL JOC:

Fusionar els estils …

– joc de rol clàssic

– els llibres de tria la teva aventura

– les noves tecnologies

Poden completar el joc una persona sola a quatre a la vegada, les quals poden anar pel mateix camí o per camins separats. Es crearà un debat grupal necessari a l’hora de col·laborar en les accions i les decisions que prengueu. És recomanable que estigueu atents a les regles, encara que són adaptables. Intentau no fer trampes i recordau que …

SENSE TU NO HI HA HISTÒRIA.

 

El joc complet!! https://www.youtube.com/playlist?list=PLr66SllbMvD6AwVAas4iZCaBrydRzrrFX

 

Dani, monitor de Tramuntana