Una de les accions que podreu gaudir durant la setmana violeta, pretén mostrar a totes aquelles persones que vulguin veure-ho un curtmetratge realitzat per un grup de joves, la temàtica central del qual és la violència de gènere i du el nom d’ “Ingràvida”.

La reproducció del curtmetratge tindrà lloc el divendres dia 20 de novembre a l’Espai Jove Llevant i us podreu inscriure mitjançant aquest formulari en alguna de les dues sessions que es duran a terme (de 18.30 a 19.15h o de 19.30 a 20.15h).

A més, tindrem l’ocasió de compartir les nostres impressions amb Paula Mayol, Marina Fullana i Eduard Martínez (creadores del curtmetratge i actrius de la companyia Talia de l’escola d’art dramàtic del Col·legi Santa Mònica). Amb elles, debatrem sobre el tema.

No obstant hem de ser responsables amb la situació actual per tant, l’aforament quedarà limitat a 7 possibles participants i s’hauran de respectar, com sempre, totes les mesures de seguretat requerides per les accions presencials.

Podeu compartir també amb nosaltres la vostra experiència a les xarxes etiquetant a @espaisjovespalma i seguir totes les accions del servei al web de sempre. Us hi esperem!!

Dinamitzador Diversitat.