El Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona se celebra anualment el 25 de novembre. Per a denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones des d’Espais Joves hem preparat diverses activitats per a conscienciar-nos-en un any més. 

Dia 22 de novembre a les 17.30 h, el ja tradicional Testem jocs” serà de caire feminista, amb diversos jocs i un kahoot. 

Dia 23 a les 18 h tindrem la xerrada “Les alarmes de les temptacions”, en què aprofundirem en els mites de l’amor romàntic i coneixerem els diferents tipus de violència visualitzant el programa La isla de las tentaciones, i debatent sobre aquest, de la mà de Neus Tur Bujosa. 

Ambdues activitats es realitzaran a l’Espai Jove Llevant. 

Dia 24 ens trobarem amb el Servei DINAMO a la pl. del tub a les 18 h per a l’esdeveniment “El control no és amor”, en el qual realitzarem diverses dinàmiques i jocs com el Passaparaula, especial 25N. 

Per altra banda, des de l’Ajuntament de Palma la programació d’activitats començarà dia 15 de novembre amb el taller “Mutilació genital femenina i matrimonis forçats: violències invisibles”, a Flassaders. Finalitzarà a principis de desembre amb el teatre de carrer Emma i el pinzell, al Casal Nou Llevant, amb un total de 18 activitats. 

Estau atents a les xarxes socials d’Espais Joves per a conèixer més iniciatives de l’Ajuntament de Palma.

Us esperam a totes!😊