Per a acabar les nostres recomanacions de l’Octubre TRANS, hem posat la nostra atenció en una pel·lícula xilena de 2017. Parlam del film UNA MUJER FANTÁSTICA, guanyadora d’un OSCAR a la millor pel·lícula de parla no anglesa i d’un GOYA a la millor pel·lícula iberoamericana.

La trama ens parla de Marina, que és una jove trans, cantant i cambrera. En una confusió per un accident que pateix la seva parella, Orlando, és detinguda i acusada d’assassinat… Gabo, el germà de la seva parella, l’ajuda a convèncer la Policia de la seva innocència.

Més endavant, l’exparella d’Orlando i Marina es troben perquè Marina li entregui les pertinences d’Orlando, i és quan aquesta confessa a Marina la seva transfòbia cap a ella. A poc a poc la família anterior d’Orlando (dona i fill) comença a recuperar tot allò que Marina havia anat construint amb la persona que estimava, i a ella li toca refer la seva vida envoltada d’amenaces i descaradures de l’entorn de la persona que havia estat, fins al moment, l’amor de la seva vida.

L’heu poguda veure? Què us ha semblat? Restam, com sempre a la vostra disposició, al vostre web LGTBI espaionlinelgtbi.com, i esperam amb il·lusió les vostres aportacions i/o les opinions sobre les recomanacions que anam fent. Ja sabeu que ens podeu etiquetar a @espaisjovespalma.

Dinamitzador de diversitat