Parlant amb joves del col·lectiu ens varen explicar la dificultat de trobar un film amb to romàntic-còmic d’una història LGTBI; doncs bé, podem assegurar que n’hem localitzat un. Us parlem de la pel·lícula Happiest Season.

La comèdia de la qual us parlam està definida pels crítics com una comèdia romàntica amb idees innovadores.

La història ens explica com per tal de no deixar n’Abby sola per Nadal, Harper la convida a passar les festes amb la seva família, sense explicar-li a temps que per als seus pares ella continua sent una dona hetero, per la qual cosa durant totes les festes hauran de fingir que no són més que amigues, encara que així la seva relació es posi en risc.

Us parlam d’una de les primeres comèdies romàntiques amb protagonistes lesbianes, ja que la comèdia romàntica és un subgènere copat històricament per parelles heterosexuals. Així, amb Happiest Season la directora i escriptora Clea DuVall es proposa fer gairebé el mateix, però amb una parella de dones, Abby i Harper, interpretades per Stewart i Davis respectivament.


En la seva estructura,
Happiest Seaso és exactament el mateix que hem vist habitualment en comèdies sobre una persona que ha de conèixer els pares de la seva parella. Unes mentides duen a unes altres i els embolics es compliquen, les situacions absurdes augmenten i les rialles també.


Què us ha semblat? La recomanaríeu? Si teniu ganes de recomanar les pel·lícules que més us han agradar no dubteu a contactar amb nosaltres per a poder donar visibilitat a ofertes culturals LGTBI. A més, us convidam a seguir-nos a les nostres xarxes (@espaisjovespalma) i continuar atentes a la web LGTBI de referència.

Dinamitzador Diversitat