Avui ens hem centrat a recomanar una pel·lícula que enalteix l’amor lèsbic. Habitació a Roma ens explica de quina manera Alba (Elena Anaya) intenta convèncer Natasha (Natasha Yarovenko) perquè aquesta pugi a la seva habitació d’hotel, i com la russa s’hi resisteix una mica, però al final ho accepta. 

Natasha deixa anar alguns clixés molt sentits, com ara “Em sap greu, no som lesbiana”, però igualment acaba al llit amb Alba… Entre trobada i trobada les protagonistes es van coneixent i explicant la seva història de vida, afermant així una mica més la seva relació casual.  

D’aquesta manera va passant la nit i, entre fantasies sexuals i anècdotes (moltes vegades falses) de les seves vides, va transcorrent aquest film…. Però com totes les coses a la vida la nit va esgotant les seves hores i les protagonistes han de reprendre la seva rutina… Separades? 

No espereu veure una pel·lícula plena de sexe entre dues dones; parlam d’un film que es desenvolupa, pràcticament en la seva totalitat, a l’habitació d’un hotel on apareixen molt pocs personatges, on destaca l’actuació de les dues protagonistes.  

L’heu vista? La voleu comentar amb nosaltres? Ho podeu fer a les xarxes etiquetant en aquest servei de joventut a @espaisjovespalma. Voleu ser vosaltres qui faceu una recomanació als i les joves? Si és així, contactau amb nosaltres i us explicarem com fer-ho. No us perdeu les novetats que publicam al web lgtbi jove més popular dels darrers temps.    

 

 

Dinamitzador de Diversitat