El 8 de Març, el Dia Internacional de la Dona, la joventut d’Espais Joves es va unir per a celebrar el talent femení amb una sèrie d’activitats durant tot el mes, donant veu a les joves que participen activament en el nostre servei.

El mes es va iniciar amb un taller artístic en què les joves varen crear un mural sobre la identitat femenina, el qual es va exhibir a la Jam&art en femení! Una iniciativa concebuda per a celebrar la música i l’art el 9 de març a l’Espai Jove Tramuntana.

Dins aquesta activitat, vàrem tenir l’oportunitat de gaudir d’un concert de na Didi, així com de l’exposició artística de na Florencia Di Martino i na Paula García, la qual va continuar exposada durant les següents setmanes perquè tothom la pogués contemplar.

Per a culminar aquest mes tan especial, el grup de ball w!cked va organitzar el 16 de març un k-pop random “especial grup de dones”, en el qual totes les cançons que varen ballar celebraven els grups femenins preferits de cadascú. Després d’una pausa per a recuperar l’alè, la joventut va poder deixar els seus missatges en uns miralls i participar en un karaoke.

Gràcies a totes per participar-hi, i recordau que, si teniu iniciatives juvenils, comptau amb el suport de l’equip de dinamització, sempre disposat a ajudar-vos!