A l’estiu sempre ve de gust una deliciosa truita de patates. Avui en prepararem l’opció vegana i completa gràcies a la farina de ciuró. És un recepta molt senzilla i molt bona. Per a persones al·lèrgiques a l’ou, vegans o simplement per a qui vulgui provar aquesta nova opció acolorida i molt sucosa. Pocs ingredients, senzilla i sorprenent.

Ingredients (per a 3 persones):

400 g de patates

1 ceba

1 pebre verd

8 cdes de farina de ciuró

8 cdes aigua + 1 tassó per a cuinar

oli d’oliva verge

sal

 

 

Pelam les patates i les trossejam en rodanxes.

Picam la ceba i el pebre.

Posam la ceba dins la paella amb una culleradeta de sal, afegim després les patates (les hem salades amb una culleradeta de sal) i afegim el pebre.

Una vegada estigui tot calent i mesclat afegim un tassó d’aigua i deixam a foc mitjà tapat durant 20 minuts.

Posam les 8 cullerades rases de farina de ciuró amb 8 cullerades d’aigua. Mesclam bé. Si veim que queda molt espès hi afegim l’aigua que necessiti.

Ja tenim les patates, la ceba i el pebre preparats i procedim a mesclar-ho tot en un bol.

Amb la paella calenta posam una gota d’oli i la mescla preparada, deixam que reposi uns 5 minuts i donam la primera volta.

Donarem dues voltes a la truita. Així es farà bé tota la mescla.

Ja tenim la nostra deliciosa truita vegana de patates i verdura!