REMOLATXA AMB CÍTRICS I ESPÈCIES
Avui prepararem un entrant molt fresc per a aquests dies de calor. Utilitzarem remolatxa i poma com a base per a aquest entrant.
La remolatxa és un aliment carregat d’antioxidants, tan bons per a aquests dies d’estiu.
Ratllarem la remolatxa i la poma en tires fines i llargues per a així poder sentir l’aliment i els sabors dels cítrics i les espècies entremesclats. És una recepta molt senzilla, amb pocs ingredients i, sobretot, boníssima!
Ingredients (per a 2 persones):
1 remolatxa
1 poma àcida
1/2 llima
1 culleradeta de comí molt
3 branques de julivert fresc
1 dit de gingebre
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre
Pelam la remolatxa, la poma i el gingebre.
Ratllam la remolatxa i la poma en tires fines i llargues.
Picam el julivert en trossos molt petits. Ratllam el gingebre.
Ho barrejam tot i hi afegim la ratlladura de mitja llima, el suc de la llima, el comí, sal i pebre.
Emplatam i decoram amb una branca de julivert, un raget d’oli d’oliva verge extra i pebre.