PROJECTEM UN FUTUR

Tenim tendència a pensar o imaginar tot allò que podríem fer entre quatre parets, i molt poques vegades li prestam l’atenció o li donam la importància que hauria de tenir, tal volta perquè de primeres no estam preparats per a imaginar o pensar en fets, accions o activitats que requereixen una iniciativa més complexa.

Als espais joves, cedim sales. Alguns grups, les empren per a ballar-hi; d’altres, per a cantar-hi, jugar-hi, dibuixar-hi, fer-hi teatre, o simplement per a reunir-s’hi i parlar-hi de temes del seu interès. Però, i dels grups de teatre, què en pensam? Que simplement acudeixen a les sales, hi fan alguna activitat relacionada amb l’escenari, i entre les parets queda? Molta de feina, molt d’esforç i moltes hores hi inverteixen els grups que s’hi dediquen.

Actualment hi ha diversos grups que duen a terme aquesta activitat amb l’ajuda del nostre servei. Et convidam a seguir les nostres xarxes i el programa d’espai exterior perquè tu mateix puguis anar veient tot allò que desenvolupen i tenen entre mans.

Recorda que, si tens qualque idea en ment i no saps per on començar o necessites suport, als Espais Joves t’hi ajudarem.