MUSLI CASOLÀ SENSE SUCRE
Prepara el teu propi musli amb els teus ingredients favorits… Nosaltres hem triat aquests…
+ Ingredients : 200 g de civada / 40 g d’arròs i blat inflat / un grapat d’avellanes / un grapat de panses / dues figues seques / dues cullerades de pipes de gira-sol / dues cullerades de llavors de lli / dues cullerades de coco ratllat / una culleradeta de canyella en pols / un rovell d’ou.
+Passos:
– Pas 1: preencalentir el forn a 200°C i abocar en un bol gran els cereals, la fruita seca trossejada, les fruites deshidratades i les llavors. Mesclar bé tots els ingredients.
-Pas 2: afegir-hi el coco i mesclar. Afegir-hi la canyella i mesclar. Afegir-hi el rovell d’ou i mesclar.
– Pas 3: preparar una palangana grossa amb paper d’enfornar, afegir-hi la mescla i separar bé amb espàtula o cullera.
– Pas 4: ficar la palangana al forn 15-20 min i remoure el musli cada 5 min, aproximadament.
– Pas 5: triar un pot amb tapa per a guardar el teu musli casolà. Podràs consumir-lo durant les tres pròximes setmanes.