ELS TALLERS DE CUINA ALS ESPAIS JOVES
Creació Artística, Espai de cuina
0
No vàreu poder venir als tallers de cuina? Aquí us posem 2 delicioses receptes:
TACOS MEXICANS DE VEDELLA PICADA, O POLLASTRE, I GUACAMOLE
INGREDIENTS
– 12 coquetes de blat de moro
– 700 g de carn de vedella picada, o de pollastre
– ½ ceba
-1 kg de tomàtigues
– sal i pebre bo
– oli
-un poc de formatge ratllat a cada taco
- Tallau fina la ceba i encalentiu-la en una casserola amb una mica d’oli a foc lent.
- Quan la ceba estigui translúcida, afegiu-hi la vedella/el pollastre. Torrau-ho una mica pertot i després afegiu-hi les tomàtiques tallades en daus d’1 cm.
- Cuinau-ho a foc lent fins que la carn estigui completament cuita; posau-hi sal i el pebre bo al gust i retirau-ho del foc.
- Afegiu-hi xili o salsa coent al gust.
- En una paella antiadherent seca, encalentiu-hi les coquetes i donau-los forma d’U. Una altra opció és fer-ho al forn, usant una graella per a deixar-hi les coquetes penjant, i donar-los així la forma d’U.
- Una vegada calentes les coquetes, ompliu-les amb la carn picada de vedella o de pollastre i el guacamole; afegiu-hi damunt una mica de formatge ratllat i menjau-vos-ho calent.
– 3 alvocats
– 3 tomàtigues cherry
– 2 grans d’all
– celiandre
– llimona
– xilis
– sal i pebre bo
PREPARACIÓ:
- Mentre la carn es cuina, preparau un guacamole aixafant els alvocats en un bol amb un forqueta.
- Tallau les tomàtigues cherry, el celiandre i l’all molt fi. Mesclar-ho amb l’alvocat. Afegiu-hi el suc d’una llimona. Mesclau-ho bé.
HAMBURGUESES DE LLENTIES
-250 g de llenties pardines seques
– 50 g de pa ratllat
-Sal al gust
-Pebre dolç al gust
-Pebre bo al gust
-1 tomàtiga cobra
-4 unitats de pa d’hamburguesa
-Enciam al gust
-3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
PREPARACIÓ:
- Per a preparar l’hamburguesa vegana, primer cal que bulliu les llenties en aigua i, una vegada que estiguin cuites i suaus, que les escorreu bé.
- Posau-les en un bol amb el porro/cebollí i el pa ratllat i mesclau-ho amb les mans, pastant. Afegiu-hi el pebre bo, la sal i el pebre dolç al gust, i seguiu pastant fins que obtingueu una massa mal·leable, que heu de dividir en 4 parts
- Una vegada fet això, donau forma d’hamburguesa a cadascuna de les parts i cuina-les en una paella amb oli durant uns 3-4 minuts, per cada costat, a foc mitjà.
- Una vegada que les hamburgueses tinguin un color daurat, apagau el foc i col·locau l’enciam, l’hamburguesa vegana de llenties i la tomàtiga damunt la mitja part del pa d’hamburguesa.
- Una vegada que hi hàgiu afegit tots els ingredients, cobriu-ho amb l’altra part, i la vostra hamburguesa vegana estarà llesta per a gaudir-ne.
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Etiquetes
8M
25N
agenda
agenda jove
ball
concurs
costura
Creació Artística
creadors
cuina
dansa
dibuix
DIY
dona
dones
entrevista
espai exterior
espais
espais joves
ESPAISJOVES
fotografia
igualtat
joc
jocs
joventut
Joventut Palma
joves
kpop
LGTBI
llevant
ludoteca
meet and greet
migjorn
migjorn rock
musica i so
música
palma
phonolegs
streamer
taller
tallers
tallers virtuals
tips
tutorial
vegà