RISOTTO D’ARRÒS ROIG AMB FRUITA SECA
Avui prepararem un plat principal molt gustós i complet. Farem un risotto d’arròs roig amb fruita seca…
REMOLATXA AMB CÍTRICS I ESPÈCIES
Avui prepararem un entrant molt fresc per a aquests dies de calor. Utilitzarem remolatxa i poma com…
GELATS 2.0
El nostra Dani ens ha preparat un videotutorial de com fer gelats rapits, frequests i sobretot saludables!…
CUINA VEGANA – FLAN DE XIA
Avui prepararem unes postres delicioses i sorprenents, aquesta setmana farem un flam de xia. La xia és una llavor molt proteica i que a més…
TRUITA DE PATATES I VERDURA
A l’estiu sempre ve de gust una deliciosa truita de patates. Avui en prepararem l’opció vegana…
GASPATXO DE REMOLATXA
Ja ha arribat l’estiu i, amb aquest, les tomàtigues i la frescor del gaspatxo. Prepararem, d’entrant,…
BOMBONS DE PASTANAGA
Avui prepararem unes riquíssimes postres veganes, saludables i sobretot plenes de vitamines per a aquests dies…
RATATOUILLE
Avui prepararem un boníssim Ratatouille, un deliciós plat molt semblant a la samfaina. Es prepara amb verdures…
CARPACCIO DE CARABASSÓ
Una vegada més tenim un nou entrant vegà de la mà de Malén, us ensenya a preparar…