🍜**Salsa, fideus i amics: el Taller de jajangmyeon on et divertiràs mentre aprens!**🍜

El jajangmyeon és un plat coreà molt popular que té els seus orígens en la cuina xinesa. Prové del plat xinès zhajiangmian, que es va originar a la regió de Shandong, la Xina. Aquest plat consistia en fideus coberts amb una salsa feta de soja fermentada, carn de porc i verdures. Tot i que té el seu origen a la Xina, va ser introduït a Corea pels immigrants xinesos que vivien a Incheon. Amb el temps, els coreans varen adaptar la recepta per a crear la versió que coneixem avui.

 

Què és el jajangmyeon?

El jajangmyeon és un plat de fideus negres coberts amb una salsa espessa i saborosa feta de soja fermentada, anomenada chunjang, i generalment acompanyada de trossos de carn de porc, cebes, cebetes i altres ingredients. La salsa és el que dona al plat el seu característic color negre i el seu gust profund.

Ingredients principals:

🍜 Fideus: els fideus utilitzats són especials, més gruixats que els habituals i fets de blat de moro o blat.

🍶 Salsa de soja fermentada (Chunjang): aquesta salsa és la base del plat i li dona el seu gust únic.

🐷 Carn de porc: trossos de carn de porc saltats amb cebes i cebetes.

🧅 Cebes i cebetes: aporten un toc de dolçor i textura.

🍳 Ous estrellats: alguns plats inclouen ous estrellats per a afegir-hi més riquesa.

Per a participar-hi és important reservar plaça, i ho podeu fer des d’aquest enllaç.

📅 12 de març a l’Espai Jove Tramuntana

Us hi esperam!