EL TALLER DE CUINA D’AGOST
Creació Artística, Espai de cuina
0
Síndria amb llimona (per a 6 persones)
Ingredients
- ½ síndria
- 300 ml de suc llimona
- 300 g de sucre
- gel picat
Preparació
- Tallar la síndria en trossos petits
- Posar els trossos de síndria a macerar en suc de llimona amb sucre durant una nit.
- Servir els trossos de síndria escorreguts damunt gel picat en un plat gros.
Síndria amb sangria sense alcohol (per a 6 persones)
Ingredients
- ½ síndria
- 300 ml de sangria sense alcohol
- gel picat
Preparació
- Tallar la síndria en trossos petits.
- Posar els trossos de síndria a macerar en la sangria durant una nit.
- Servir els trossos de síndria escorreguts damunt gel picat en un plat gros.
Albergínia amb arròs (per a 6 persones)
Ingredients
- 2 albergínies
- 4 cullerades de salsa de soia
- 1 cullerada de salsa d’ostres
- 1 cullerada de sucre
- pebre bo
- 500 g d’arròs rodó
- 600 g de brou pollastre o aigua
- 3 cullerades d’oli d’oliva per a cuinar
- ½ ceba
- 2 grans d’all
- 3 g de sal
- 15 g de cebollí
Preparació
- Tallar la ceba i les albergínies en daus de 2 cm.
- En una olla amb l’oli d’oliva, ofegar la ceba, l’all i les albergínies. Afegir-hi la salsa de soia, la sal i la salsa d’ostres.
- Afegir-hi l’arròs i deixar-ho ofegar durant 3 minuts.
- Afegir-hi brou de pollastre o aigua.
- Tapar l’olla i cuinar a foc fort, i quan comenci a bullir, baixar el foc al mínim i cuinar durant 15 minuts.
- Empolsimar amb cebollí picat per damunt i servir-ho en un bol.
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Darrers posts
Etiquetes
8M
25N
2020
agenda jove
certamen
certamens
concert
concurs
costura
creadors
cuina
dansa
DeixantEmprenta
dia de la juventud
dibuix
DIY
dona
dones
embelliment
empty way
entrevista
entrevita
espai exterior
espais
fotografia
igualtat
joc
joves
LGTBI
micro obert
migjorn rock
música
phonolegs
solidaritat
sostenibilitat
streamer
subencions
taller
tallers virtuals
tips
tipssostenibles
torneig
tutorial
vegà
voluntariat