EL TALLER DE CUINA D’AGOST
Creació Artística, Espai de cuina
0
Síndria amb llimona (per a 6 persones)
Ingredients
- ½ síndria
- 300 ml de suc llimona
- 300 g de sucre
- gel picat
Preparació
- Tallar la síndria en trossos petits
- Posar els trossos de síndria a macerar en suc de llimona amb sucre durant una nit.
- Servir els trossos de síndria escorreguts damunt gel picat en un plat gros.
Síndria amb sangria sense alcohol (per a 6 persones)
Ingredients
- ½ síndria
- 300 ml de sangria sense alcohol
- gel picat
Preparació
- Tallar la síndria en trossos petits.
- Posar els trossos de síndria a macerar en la sangria durant una nit.
- Servir els trossos de síndria escorreguts damunt gel picat en un plat gros.
Albergínia amb arròs (per a 6 persones)
Ingredients
- 2 albergínies
- 4 cullerades de salsa de soia
- 1 cullerada de salsa d’ostres
- 1 cullerada de sucre
- pebre bo
- 500 g d’arròs rodó
- 600 g de brou pollastre o aigua
- 3 cullerades d’oli d’oliva per a cuinar
- ½ ceba
- 2 grans d’all
- 3 g de sal
- 15 g de cebollí
Preparació
- Tallar la ceba i les albergínies en daus de 2 cm.
- En una olla amb l’oli d’oliva, ofegar la ceba, l’all i les albergínies. Afegir-hi la salsa de soia, la sal i la salsa d’ostres.
- Afegir-hi l’arròs i deixar-ho ofegar durant 3 minuts.
- Afegir-hi brou de pollastre o aigua.
- Tapar l’olla i cuinar a foc fort, i quan comenci a bullir, baixar el foc al mínim i cuinar durant 15 minuts.
- Empolsimar amb cebollí picat per damunt i servir-ho en un bol.