Avui és el Dia Internacional del Museu, i ens agradaria recordar amb vosaltres totes aquelles vegades que hem convertit algun espai jove en tot un centre artístic.

Els heu arribat a transformar en autèntics museus plens de col·leccions de pintura, fotografia, dibuix, manualitats, i tot allò que, emprant la vostra imaginació, heu traslladat en físic. 

Parlam de nits de l’art, exposicions de fotografia pròpies, de dibuix, de mostra de còmics… Heu dissenyat tota l’exposició, la presentació, la il·luminació. En resum, en totes aquestes ocasions, ha semblat que ens heu traslladat a una realitat paral·lela. És més: en els temps que vivim, res us ha aturat i heu seguit fent-ho, en format virtual; la darrera ocasió, la mostra de dibuix en la qual varen participar Carme Moner, Sabrina Jérez, Rosa Maria, Paula i Yus.  

A més, aquest dissabte 22 a partir de les 17 h, podreu trobar una exposició a l’Espai Jove de Ciutat Antiga, organitzada per na Triana, en Jordi i en Joan, futurs animadors socioculturals, i en la qual participen 8 joves artistes. 

Esperam que les vostres ganes no s’aturin mai.