CUINA SALUDABLE: patés vegetals.
Creació Artística, Espai de cuina
0
Dipejam amb aquests patés vegetals d’albergínia i olives? Una alternativa molt senzilla d’elaborar i supersana.
Ingredients:
- -1 albergínia
- -1 llimona
- -4 cullerades d’oli d’oliva
- -1 cullerada de comí molt
- -1 cullerada petita de mix de pebres.
Utensilis: bol i batedora.
Passos:
Paté d’albergínia
1. Preencalentiu el forn a 200°C. Pelau i trossejau l’albergínia.
2. Sucau mitja llimona.
3. Ficau l’albergínia al forn fins que estigui tova.
4. Mesclau tots els ingredients i bateu-ho a poc a poc.
Paté d’olives negres
1. Rentau les olives.
2. Mesclau tots els ingredients i bateu a la mínima velocitat perquè no quedi crema.
Ja podeu gaudir del vostre dipeo saludable… si en sobra, podeu conservar-lo a la gelera fins a dues setmanes.