CUINA SALUDABLE: Com fer sushi: muntatge
El muntatge de sushi és el més divertit… Tria els teus ingredients favorits i posa’t “mans a l’estoreta”.
En el nostre cas seran rotlles o maki vegetarians.
+INGREDIENTS:
-2 làmines d’algues nori
- -arròs de sushi (1 tassa)
- -llavors de sèsam o lli
- -alvocat
- -formatge crema
- -tires de cogombre i pastanaga
- -recipient amb aigua.
+Utensilis: cullera o espàtula i estoreta.
+PASSOS:
-Pas 1: Col·locar la làmina d’alga damunt l’estoreta amb la part brillant cap avall i les línies en la mateixa direcció que les làmines de l’estoreta.
-Pas 2: Estendre l’arròs damunt l’estoreta, deixant 1 /1,5 cm a la part superior.
-Pas 3: Afegir el farciment una mica més a prop del costat on es comença a enrotllar.
-Pas 4 : Enrotllar amb ajuda de l’estoreta i humitejar els extrems perquè s’aferri.
-Pas 5: Tallar els rotlles mullant el ganivet de tant en tant.
Una vegada tallats, tria les salses que més t’agradin (soia, wasabi, teriyaki…) i a gaudir!!!