CUINA SALUDABLE: Com fer curry hindú.
Creació Artística, Espai de cuina
0
El curri és una mescla d’espècies i n’hi ha moltes varietats. En aquest vídeo t’ensenyam a preparar curry hindú.
+Ingredients:
- 2 cullerades de pebre negre
- 5 claus
- 2 cullerades de comí
- 2 cullerades de coriandre
- 1 cullerada i mitja de beines de cardamom
- 4 fulles de llorer
- 2 branques de canyella.
- 1/2 cullerada de nou moscada
- 1/2 cullerada de gingebre
- 1/2 cullerada de caiena
- 3 cullerades de cúrcuma.
+Passos:
-Pas 1: mesclar tots els ingredients menys la nou moscada, el gingebre, la caiena i la cúrcuma. Posar-ho en una paella a foc miním i picar-ho amb el morter durant 5 minuts.
-Pas 2 : Agregar a la mescla la nou moscada, el gingebre i la caiena, i triturar-ho fins que torni pols.
-Pas 3: Colar la mescla.
-Pas 4: Afegir la cúrcuma i una mica mes de caiena; remoure-ho i tornar-ho a colar.
Ja tens el curri hindú casolà per a afegir-lo als teus menjars!!