Anima’t a innovar amb aquest brioix de lavanda i llimona… amb un resultat aromàtic i deliciós.

+Ingredients:

  • -220 g de farina de rebosteria o integral
  • -3 ous
  • -1 iogurt natural
  • -120 cl d’oli d’oliva
  • -120 g de sucre moreno
  • -ratlladura d’una llimona
  • -3 gotes d’oli essencial de lavanda.

Utensilis: bol, batedora o forqueta, i motlo.

-Passos:

-Pas 1: Bateu els ous juntament amb el sucre (podeu picar-lo amb algunes flors de lavanda).

-Pas 2: Afegiu-hi el iogurt, l’oli, la ratlladura de llimona i l’oli essencial, i tornau-ho a batre.

-Pas 3: Preencalentiu el forn a 170°C.

Tamisau la farina juntament amb el llevat per a anar-la afegint a la mescla anterior, i continuau batent.

-Pas 4: Preparau el motlo amb paper de forn (o amb mantega), i abocau-hi la mescla.

-Pas 5: Introduïu-ho en el forn durant 40 minuts.

Per a saber si està ben cuinat, punxau-ho amb un ganivet i, si surt sec, ja el podeu treure del forn. Si no, deixau-l’hi alguns minuts.

-Pas 6: desmotlau-ho i deixau que es refredi.

Podeu decorar el vostre bescuit amb flors de lavanda… i gaudir-ne durant 4 dies (si no us ho menjau abans).