CARPACCIO DE CARABASSÓ
Creació Artística, Espai de cuina
0
Una vegada més tenim un nou entrant vegà de la mà de Malén, us ensenya a preparar una recepta que ho té tot, és ràpida, sana, fàcil i nutritiva.
Us deixem amb la recepta d’un deliciós carpaccio de carabassó.
Ingredients (per a 2 persones):
2 carabassons petits
1 cullerada i mitja de nous
2 cullerades d’avellanes
1 cullerada i mitja de llavors de gira-sol
1 cullerada de sal grossa
Oli d’oliva
Posau la fruita seca en una paella perquè es torri devers 5 minuts. Una vegada torrada, triturau-la.
Tallau els carabassons en làmines molt fines.
Emplatau en forma de flor amb els carabassons; posau-hi un bon raig d’oli d’oliva i cobriu-ho amb la fruita seca triturada; finalment, empolvorau amb el sèsam negre.
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Etiquetes
8M
25N
agenda
agenda jove
ball
concurs
Creació Artística
creadors
cuina
dansa
DeixantEmprenta
dibuix
DIY
dona
dones
entrevista
espai exterior
espais
espais joves
ESPAISJOVES
fotografia
igualtat
joc
jocs
joventut
Joventut Palma
joves
kpop
LGTBI
ludoteca
meet and greet
migjorn
migjorn rock
musica i so
música
palma
phonolegs
sostenibilitat
streamer
taller
tallers virtuals
tips
tipssostenibles
tutorial
vegà