CARPACCIO DE CARABASSÓ
Creació Artística, Espai de cuina
0
Una vegada més tenim un nou entrant vegà de la mà de Malén, us ensenya a preparar una recepta que ho té tot, és ràpida, sana, fàcil i nutritiva.
Us deixem amb la recepta d’un deliciós carpaccio de carabassó.
Ingredients (per a 2 persones):
2 carabassons petits
1 cullerada i mitja de nous
2 cullerades d’avellanes
1 cullerada i mitja de llavors de gira-sol
1 cullerada de sal grossa
Oli d’oliva
Posau la fruita seca en una paella perquè es torri devers 5 minuts. Una vegada torrada, triturau-la.
Tallau els carabassons en làmines molt fines.
Emplatau en forma de flor amb els carabassons; posau-hi un bon raig d’oli d’oliva i cobriu-ho amb la fruita seca triturada; finalment, empolvorau amb el sèsam negre.
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Darrers posts
Etiquetes
8M
25N
2020
agenda jove
certamen
certamens
concert
concurs
costura
creadors
cuina
dansa
DeixantEmprenta
dia de la juventud
dibuix
DIY
dona
dones
embelliment
empty way
entrevista
entrevita
espai exterior
espais
fotografia
igualtat
joc
joves
LGTBI
micro obert
migjorn rock
música
phonolegs
solidaritat
sostenibilitat
streamer
subencions
taller
tallers virtuals
tips
tipssostenibles
torneig
tutorial
vegà
voluntariat