El passat divendres 11 de juny va tenir lloc als Espais Joves l’activitat de ball que dona la benvinguda a l’estiu, la Summer Party.

Hi vàrem poder gaudir d’actuacions de ball, que ja havien estat enregistrades amb la iniciativa del QR Festival Dance. En total poguérem gaudir de 18 vídeos de grups de ball de diferents estils, com ara Kpop, Jpop, ball de bot, flamenc, hip hop i dansa contemporània.

L’horabaixa continuà amb un random de kpop, que va preparar el grup de ball Your half, i que tots els joves varen poder ballar simultàniament a tots els Espais Joves.

Finalment vàrem acabar l’activitat entregant un obsequi a tots els participants i fent-nos fotografies als fotoreclams que havíem preparat.

Des dels Espais Joves volem donar les gràcies a cadascun dels 75 participants que varen venir a gaudir de l’activitat, per formar part d’aquesta iniciativa.

Si no hi vares poder assistir, aquí et deixam una petita  mostra del que hi va passar, a més al nostre programa d’Espai exterior del divendres 18, podreu veure el making off i el reportatge.