No només #kpop  

7u7, Kaizen i Azalea tenen una sorpresa per a vosaltres. 

 

Fa mesos que 7u7, Kaizen i Azalea treballen conjuntament en l’organització de Make it Shine, un esdeveniment que promet diversió, ritme i ball. 

 

La iniciativa no només és una activitat de ball, sinó que és un exemple de dedicació i entusiasme. Aquestes joves han invertit molt temps, esforç i il·lusió per a donar vida a una activitat que promet ser molt especial. La principal novetat se centra en la selecció de les cançons. Aquestes han estat meticulosament triades amb l’objectiu que les persones participants surtin de la seva zona de confort, el Kpop, i puguin explorar amb coreografies pròpies o amb “covers” altres propostes musicals forçant al màxim la seva creativitat. 

 

A més, si veniu a Make IT Shine trobareu altres propostes com taller de còctels 0’0, taller de maquillatge i un espai de joc i dansa en el qual podreu competir en Just Dance. 

 

Us esperam per a riure, gaudir i ballar el dia 30 de setembre a les 17 h, a l’Espai Migjorn. I recordau que cal reservar-hi plaça des del següent enllaç.