Actuacions de ball, música, fotografia, ràdio, jocs “a la mallorquina” i llonguets, a #LaFestaNostra.

Una vegada més ens posam en marxa per a preparar una activitat amb la qual hem gaudit molt durant els darrers anys; parlam de la Llonguetada dels Espais Joves.

En el marc de les festes del patró de la ciutat prolifera la realització de sopars culturals a diferents barris de Palma, amb tres requisits fonamentals: abundància del color groc en la decoració, una oferta cultural de l’interès dels participants i, evidentment, un bon sopar de llonguets.

En aquest sentit hem volgut fer una Llonguetada pels i per a les joves de Palma en què els participants puguin gaudir d’una mostra clara de les accions més destacades del Servei de Dinamització Jove.

Però ho volem fer mirant cap a la tradició mallorquina, destacant #LaFestaNostra com a element central de la Llonguetada Jove de 2019.

En aquest sentit podreu gaudir d’actuacions de ball i música, concurs de fotografia, programes de ràdio innovadors, dinamització de jocs “a la mallorquina”, llonguets MOLT típics de la cuina de les Illes Balears, i molt més.

Vos esperem el pròxim divendres dia 18 de gener a partir de les 17.30 h a l’Espai Jove Llevant.

Recordau reservar el vostre llonguet mitjançant aquest formulari.